fbpx

Nagradna igra Leaf Designs – besplatna web stranica za iznajmljivače –

Nagradna igra - besplatna web stranica za iznajmljivače -

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

UPUTSTVA:

  1. Lajkajte našu Facebook stranicu Leaf Designs na -OVOM LINKU-
  2. Podijelite objavu s nagradnom igrom na -OVOM LINKU-
  3. U komentar napišite zašto je baš vama potrebna web stranica za turizam

KOMENTAR s najvećim brojem LAJKOVA dobiva izradu besplatne web stranice!

 

 

PRAVILNIK:

Članak 1
ORGANIZATOR

Nagradni natječaj priređuje i organizira: E. F. COMPUTERS j.d.o.o, Donji Srbani 137, Brtonigla 52474, OIB: 71347174941, u daljnjem tekstu: Organizator.

 

Članak 2
TRAJANJE, SVRHA I MJESTA PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora. Nagradni natječaj počet će 15. siječnja 2019. godine u 19:00 sati te će trajati do kraja mjeseca, točnije do četvrtka, 31. siječnja, do 00:00, a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske. Sponzor nagrade je Organizator.

 

Članak 3
PODRUČJE PROMOCIJE

Promotivna objava bit će dostupna isključivo na Facebook stranici Organizatora, “Leaf Designs”.

 

Članak 4
NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Nagradni natječaj ima samo jednu nagradu koja se dodjeljuje po završetku trajanja nagradnog natječaja.
Nagrada je BESPLATNA WEB STRANICA isključivo za iznajmljivače. Pobjednik, jedan iznajmljivač s najvećim brojem lajkova na komentaru, dobit će izradu vlastite web stranice za iznajmljivanje na kojoj će, osim što će imati izlistane svoje smještajne jedinice, biti moguće i direktno bukirati smještaj, te kalendar uskladiti s ostalim stranicama koje koriste.

 

Članak 5
PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe koje se bave iznajmljivanjem svog prostora turistima, dakle privatnim iznajmljivačima s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj. Ne odnosi se na tvrtke koje se bave pružanjem smještaja kao što su turistička naselja, hoteli, kampovi i slično. Osobe su registrirane na društvenoj mreži Facebook www.facebook.com , a u nagradnoj igri ne smiju, osim članova Organizatora, sudjelovati ni članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

 

Članak 6
KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Za pravo sudjelovanja u natječaju potrebno je otići na Facebook stranicu Organizatora “Leaf Designs” (https://www.facebook.com/LeafDesignsCroatia/) i napraviti sljedeće:
“lajkati” Facebook stranicu, podijeliti objavu u kojoj je najavljen nagradni natječaj i komentirati zašto baš njima treba izrada web stranice za turizam.

U obzir će doći svi sudionici do 31. siječnja 2019. godine u 00:00 sati.

 

Članak 7
ODABIR DOBITNIKA

Onaj korisnik ili ona korisnica čiji komentar bude imao najveći broj “lajkova” dobiva nagradu.

 

Članak 8
KAKO PREUZETI NAGRADU

Dobitnik/ica nagrade bit će obaviješten/a na službenoj Facebook stranici “Leaf Designs” putem objave, dok će se daljnja komunikacija nastaviti elektronskom poštom. Elektronskom će poštom dobitnik/ica dobiti potvrdu o nagradi najkasnije tjedan dana nakon završetka nagradne igre.

 

Članak 9
SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drugačije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju i potvrđuju da su upoznati s pravima i obvezama iz ovih Pravila.

 

Članak 10
PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i slika, odnosno njihov Facebook profil, označavanjem putem objave mogu koristiti od strane Organizatora bez naknade.

 

Članak 11
OBJAVA DOBITNIKA

Ime dobitnika nagrade bit će objavljeno 1. veljače 2019. godine na stranici na kojoj se odvijao natječaj, odnosno “Leaf Designs”.

 

Članak 12
MALODOBNI SUDIONICI U NAGRADNOJ IGRI

Maloljetnici nemaju pravo sudjelovati u nagradnom natječaju. Ukoliko je komentar s najvećim brojem lajkova onaj maloljetnika, odabrat će se sljedeći najviše lajkani komentar.

 

Članak 13
POREZI

Dobitnik/ica ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradom.

 

Članak 14
POGREŠKE I NEREGULARNO SUDJELOVANJE

Pogrešne ili nepotpuno ispunjene prijave za sudjelovanje u nagradnom natječaju nevažeće su i ne daju pravo ni na kakvu nagradu, smatra se da sudionik nije poštivao Pravila nagradnog natječaja, a Organizator ima pravo u bilo kojem trenutku zabraniti sudjelovanje u nagradnom natječaju tom sudioniku.

 

Članak 15
MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem službene Facebook stranice Organizatora, “Leaf Designs”.

 

Članak 16
IZMJENE PRAVILA NATJEČAJA

Organizator zadržava pravo promijeniti pravila natječaja, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni.

 

Članak 17
NAPOMENA

Ovaj Nagradni natječaj nije ni na koji način povezan s Facebookom, Facebook ga ne promiče niti sponzorira. Vaše podatke koje dajete isključivo za potrebe potpune funkcionalnosti ovog natječaja, dajete tvrtki E. F. COMPUTERS j.d.o.o, a ne Facebooku. Napominjemo, Facebook je javni prostor i objava bilo kojeg sadržaja (uključujući i fotografije) može predstavljati zadiranje u privatnost kako samih sudionika natječaja tako i trećih osoba. Ukoliko sudionici natječaja objave kakav sadržaj/fotografije na našoj Web i Facebook stranici smatrat ćemo da su ga objavili svojevoljno te E. F. COMPUTERS j.d.o.o ne snosi odgovornost za sadržaj istih, kao niti za zlouporabu korištenjem takvog sadržaja od bilo kojih trećih osoba. Također, smatrat ćemo ako su sudionici objavili bilo kakav sadržaj na našoj Web i Facebook stranici (uključujući fotografije, poruke, komentare, bilo koje osobne podatke i sl.) da imaju sva potrebna ovlaštenja za objavu takvog sadržaja. Takvom objavom sudionici natječaja daju Organizatoru dopuštenje za korištenje cjelokupnog objavljenog sadržaja u marketinške i bilo koje druge komercijalne svrhe te se ujedno odriču svih materijalnih i bilo kojih drugih prava koja im po toj osnovi pripadaju.

 

Donji Srbani, Brtonigla, 15. siječnja 2019.

Organizator
E. F. COMPUTERS j.d.o.o